Düğün Hazırlığında Büyük Kısım Bitti:)

Evet sevgili okurlarım oturma grubu,yatak odası,yemek odası alındı. Akşama kadar siteleri dolaştık,sınırsız seçenekler karşısında şaştık kaldık. Tasarımlara bayıldık ve gönlümüzce seçtik eşyalarımızı ailecek,cümbür cemaat. Gezerken mobilyalar, kaplamalar,renkler konusunda çok şey öğrendik.Aşağıda birkaç fotoğraf ile paylaşacağım:)
Bu arada gelinlik son halini de aldı teslim alınacak ve ve ve kına kıyafeti de tamam:) Davetiye,nikah şekeri, alyans, evlilik başvurusu da halloldu mu geriye evi yerleştirip düğüne eğlenmek kaldı. Tabi yine ufak tefek işler çok ama gönüller bir olsun, yuvamızı huzurla ve mutlulukla kuruyoruz öyle de devam etsin diliyoruz ve fotolara geçiyoruz:))
 Paylaşacak çok şey var.Bol bol fotoğraf çektim her fırsatta ekleme yapacağım. Şimdilik özel bir parçayı paylaşıyorum. Ünlü bir sanatçımıza ait bir yatak ve yemek odası takımı. Adını vermeyeceğim sanatçımız siparişini verdiği bu mobilyaları alamadan vefat etmiş maalesef...


















2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

aman efenim kolay gelsin mutlulukla

Nazmiş Teyze dedi ki...

teşekkürler Stil direktörüm:) evleneli tam 9 ay oldu. Tatlı telaşlar ve koşturmacalardan sonra mutlu mesut yuvamızdayız:))

Yorum Gönder

Dağ başına kış gelir,insan başına iş gelir... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...